Reklam Alanı

1 Ekim 2013 Salı

07:04

Neden Modern Zamanda Geçen Bir Assassin's Creed Göremeyeceğimiz Ortaya Çıktı

Modern Assassin's Creed


Oyunun ilk serisinden itibaren oynuyanların hepsinin için "oyun daha ne kadar ilerleyecek" düşüncesi varolmuştur. Bu düşünceler arasında bazıları modern zamanda geçen bir Assassin's Creed hayalleri içinde dolaşırken bazılarıda bunun oyunun yapısını bozacağını düşünüyordu.


Modern Assassin's Creed

Bu konudan haberdar olan Assassin's Creed 4'ün hikaye yazarı Darby McDevitt konuya netlik getirdi.
Röportajında şu an geliştirilen Watch Dogs'un oyuncuların istediği modern Assassin's Creed hayalini karşılıyacağını düşündüğünü belirtti. Bunuda her iki oyununda birbirinden bir parça içermesini gösteren McDevitt şimdilik neden modern zamanda gerçekleşen bir Assassin's Creed düşünmediklerini şu sözleriyle anlattı.

       "Assassin's Creed'i modern hayata getirmenin zorluklarından biri de arabaların yaratacağı karmaşa olurdu. Ama biz parkur deneyiminin temel element olduğu bir oyunuz ve modern şehirlerde parkur yapmaya pek uygun değil. Modern New York bunun için neredeyse imkansız. Belki Mirror’s Edge bunu yapmış olabilir ama yine de sokaklar çok geniş."   
    "İnsanlar modern günlerde geçen bir Assassin’s Creed hayali kurulmaya başlanmış olabilir ama şu sorulara cevap vermek gerekir: Araba sisteminin tümünü mü oyuna aktarmalı? Bütün trafik düzenini tasarlamalı mı? Arabalar sürülebilir mi olmalı? Bu nerede sonlanacak? Şu an bile gemi kontrolünü beğenmeyenler var, o kadar ileriye gitmeli miyiz?"    
   "Ve son olarak soru şu ki; buna değecek mi? Modern dünyayı yansıtan zaten Watch Dogs gibi oyunlar yok mu? Assassin’s Creed'i bence çekici kılan tarihi bir turistik gezi tadında olması. Bu yüzden  Assassin’s Creed'i yakın zamanda modern zamanlara taşımak istemiyoruz. Daha ziyaret etmek istediğimiz birçok yer var."

Kafanızda Modern Bir Assassin’s Creed Nasıl Olur Sorusu Oluştu Sanırım Buyrun Buda Sizin İçin



Buda Nasıl Olur Düşüncesine Cevap Olması Amacıyla Çekilmiş Bir Video


 

Bana göre modern bir Assassin's Creed bu kadar ilgi görmez yani oyunun tarihsel yönü ilgimi çekiyor ve bir çok kişi içinde bu geçerli modern bir Assassin's Creed yerine buram buram tarih kokan bir Assanssin's Creed oyununu tercih ederdim...
Tabi bu benim görüşüm sizlerinde görüşlerini merak ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder