Reklam Alanı

4 Ekim 2013 Cuma

07:37


iOS 7 Mavi Ekran Hatası Verdi!

 iOS 7 Mavi  Ekran

Apple'ın sürekli sorun yaşadığı iOS 7 sürümünde çok farklı bir hata ile karşılaşıldı. iOS 7.0.2 yüklü iPhone 5s modeli "Mavi Ekran" hatası verdi. Ayrıntılar haberimizde.


Yayınlandığı günden bu yana iPhone ve iPad kullanıcıların şikayetlerine maruz kalan iOS 7'de, bugün yeni bir sorun daha olduğu ortaya çıktı. Bir iOS geliştiricisinin fark etmiş olduğu bu sorun, aslında sizlere biraz tanıdık gelebilir.
Windows kullanıcılarının hayatlarında en az bir kez bile olsa karşılaştığı "Mavi Ekran" hatası bu sefer iOS 7'de meydana geldi.
Geliştirici iOS 7'de herhangi bir iWork (Pages, Numbers veya Keynote) uygulamasına girdikten sonra, başka bir uygulama geçiş yaptığı zaman iOS 7.0.2 yüklü iPhone 5s modelinde mavi ekran hatası ile karşılaştığını, YouTube üzerinden bir video ile paylaştı.

iOS 7 mavi ekran hatası videosunu izleyin






Eğer iPhone 5s kullanıyorsanız ve mavi ekran hatasını merak ediyorsanız;
  • Herhangi bir iWork (Pages, Numbers veya Keynote) uygulaması açın.
  • Uygulamanın içerisinde bir belge yaratın.
  • Oluşturduğunuz dosyayı açtıktan sonra herhangi bir metini kopyala yapıştır yapın ve daha sonra ana ekran tuşuna basın.
  • Bu işlemi yaptıktan sonra iPhone anında çöküyor ve karşınıza bir "Mavi Ekran" çıkıyor. Bu ekran 2-3 saniye göründükten sonra iPhone kapanıp açılıyor.
Kaynak:SDN.net

0 yorum:

Yorum Gönder