Reklam Alanı

14 Ekim 2013 Pazartesi

10:58
1

FM 2014’ten Maç Videosu

Menajerlik tutkunlarının merakla beklediği Football Manager 2014 için yeni bir video daha yayınlandı. Oyundaki 3D maç motorunun performansını gösteren video haberimizde.


Menajerlik oyunu denilince akla ilk gelen serilerden biri olan Football Manager'in (eskiden Championship Manager) bu seneki versiyonu için yeni bir video yayınlandı.
Sega ve Sports Interactive işbirliği ile geliştirilen Football Manager 2014 için yayınlanan yeni videoda, oyun içerisinde yer alacak olan 3D maç motorundan sahnelere yer verilmiş.
Sports Interactive tarafından yayınlanan 3D maç videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yayınlanan videoda da görüldüğü üzere, Football Manager 2014'te de birçok fizik animasyonu maç motoruna dahil edilmemiş. Yani oyuncu çarpışmaları ve ikili mücadeleler oyunun 3D maç motorunda bulunmuyor.
Sports Interactive, 3D maç motoru konusunda çalışmalarını hızlandırmış olsa bile, EA'nin Fifa Manager serisinde kullandığı 3D maç motoruna kıyasla çok geride kaldığını söylemek mümkün.
Football Manager 2014, PC için 31 Ekim'de raflardaki yerini alacak. Oyunda geçtiğimiz senelerde olduğu gibi Türkçe dil desteği de bulunacak.

1 yorum: