Reklam Alanı

27 Eylül 2013 Cuma

08:57


Grand Theft Auto 5′in merakla beklenen Multiplayer moduna aynı anda kaç kişi giriş yapabilecek?

GTA 5 Online Kaç Kişiye Kadar Destek Verecek?  / Bilgi-Vadisi

Grand Theft Auto 5, geçtiğimiz hafta içerisinde piyasaya sürüldü. Tüm meraklı bekleyiş de böylece sona erdi. Ancak Rockstar Games’in GTA 5 oyuncularına sunacağı Multiplayer modunun heyecanı halen dinmedi. Rockstar Games, GTA Online hakkında bazı noktalarda yetersiz açıklamalar yaptı. Bu da oyuncuların kafalarını karıştırıyor.
GTA Online’ın tek seferde 16 oyuncuya kadar destek vereceği söylenmişti. Ancak bir grup hackerın, GTA 5′in Xbox 360 korsan sürümü üzerinde yaptığı araştırmaya göre oyuncu sınırı 32 kişi olabilir. Ortaya çıkarılan klasör bilgilerine göre Freemode, Deatmatch mode, Team Deathmatch mode ve Race mode 32 kişiye kadar destek verebiliyor.
Rockstar Games’in oyuncu sınırını 16 kişi olarak duyurmasının ardındaki tek sebep, online modun halen geliştirilme sürecinde olması. Şu anki teknoloji ile PlayStation 3 ve Xbox 360 konsolları 16 kişilik destek veriyor olabilir. Firma bu konsollarda yüksek ihtimalle 32 kişilik testler yaptı. Ancak istenilen performans alınamadı. Bu sebepler yüzünden 32 kişilik desteğin yeni nesil oyun konsolları ve PC platformu için geçerli olduğu düşünülüyor.
GTA Online 1 Ekim itibariyle piyasaya sürülecek. Oyun hakkında detaylı bilgi içeren fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz:



0 yorum:

Yorum Gönder