Reklam Alanı

6 Haziran 2013 Perşembe

03:23

FunnySummer’ın başarılı uygulamalarından birisi olan Crazy for Speed, Android 2.1 ve üzeri tüm tablet ve telefonlarda çalışabiliyor. Düşük boyutuyla dikkat çeken oyun düşük özellikli birçok telefonda bile sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor.
Need For Speed, Real Racing 3 kadar kaliteli olmasada Crazy for Speed yarış oyunları sevenler için ayrı bir güzelliğe sahip. Klasik otomobil yarışlarını akıllı cihazlarına getiren oyun tamamen ücretsiz ve 32 MB gibi çok az bir dosya boyuruna sahip. Oyunda farklı araçlarla yarış yapacak ve liderliğe geçmek için uğraşacaksınız. Sizin kovalayan polislerden de kaçmaya çalışacağınız oyunda farklı kamera açılarından kontrol, farklı kontrol seçenekleri (sensör,dokunmatik), eğlenceli çarpma efektleri gibi birçok güzel detay bulunurken 3D görünümü ile dinamik bir oyun heyecanını sizlere yaşatmayı umuyor.

Crazy for Speed HD – Android için 3 Boyutlu Araba Yarış Oyunu Ekran Görüntüleri:
Crazy for Speed 2 150x150 Crazy for Speed HD   Android için 3 Boyutlu Araba Yarış Oyunu Crazy for Speed 3 150x150 Crazy for Speed HD   Android için 3 Boyutlu Araba Yarış Oyunu Crazy for Speed 4 150x150 Crazy for Speed HD   Android için 3 Boyutlu Araba Yarış Oyunu



0 yorum:

Yorum Gönder