Reklam Alanı

6 Eylül 2013 Cuma

08:30
1

Alexa sıralamamızı arttırmamız için bize verilmiş birçok taktik var.Ancak taktiklerin doğru veya yanlış olduğunu denemeden anlayamıyoruz.Şimdi size anlatacaklarım sayesinde Alexa sıralama yükseltme taktiklerinin doğru veya yanlış olduğunu anlayabileceksiniz.Ayrıca Alexada yükselebilmek için kendinize özel taktikler üretebilip , yeni formüller bulabileceksiniz.Tabiki alexa bilmediğimiz yollarlada sıralama belirleyebilir ancak şuanda en doğru bilinenler bunlar.Şimdi bu sıralamaların nasıl belirlendiğini maddeler halinde yazıp anlatacağım.

1 – Sıralamayı belirleyebilmek için web sitenin hiti en önemli etkenlerden biridir.Hit sayısı çok olan web sitelerin alexa sıralamarıda yüksek olabilir.

2 – Sıralamadaki önemli etkenlerden biride web sitenize giren ziyaretcilerin kalma zamanlarıdır.Mesela ziyaretcilerin ortalama kalma süresi 2.50 dakikaysa bu iyi bir süredir.Yani bu sizin web sitenizin Alexa sıralamanızı arttırabilir.Ancak bu süre 1 dakikaysa zamanı arttırmak için bazı çalışmalar yapmanız gerekebilir.

3 – Alexadaki bir önemli şeyde ziyaretcilerin ne kadar sıklıkla web sitesini ziyaret ettiğidir.Ziyaretcilerinizi sitenize bağımlı edebildiğiniz kadar etmeye çalışın.
Arkadaşlar kısacası bildiklerim bu kadar tabiki yeni eklemelerde yapabilirim.Sadece kesin bildiklerimi yazdım.Başka bildikleriniz varsa yorum ile bildirebilirsiniz.

1 yorum: