Reklam Alanı

26 Ağustos 2013 Pazartesi

09:32
Merhaba arkadaşlar sizde artık Facebook'un zıvanadan çıkmış yapısından bıkmış ve Facebook hesabınızı silmek istiyorsanız bu yazımızı dikkatli okumalısınız çünkü bu yazıda tam da ihtiyacınız olan şeyi yani Facebook hesap silme yöntemini sizlere anlatacağım.
Aslında arkadaşlar Facebook hesap silme işlemi oldukça kolaydır. Şimdi size vereceğim Facebook hesap silme linkisayesinde hesabınızı rahatlıkla silebiliyorsunuz.
Yukarıda ki linkten Facebook'un hesap silme sayfasını açmış oluyorsunuz. Açılan sayfada ki "Hesabımı Sil" butonuna tıkladığınızda ise hesabınız silinecektir. Unutmayın ki bu işlem bir daha geri döndürülemez bir işlemdir, bu yüzden hesabınızı silmeden önce tekrar düşünün.
Facebook hesap kapatmanın bir diğer yolu da hesabınızı dondurmak ve takip eden 14 gün içerisinde hesabınıza giriş yapmamaktan geçmektedir. Dediğim gibi dondurduğunuz hesaba belli bir süre giriş yapmazsanız, hesap otomatik olarak kapatılmaktadır. Facebook hesabınızın nasıl dondurulacağını öğrenmek istiyorsanız buraya tıklayın!

0 yorum:

Yorum Gönder