Reklam Alanı

4 Mayıs 2013 Cumartesi

03:11

Siyah Beyazlılar, sol bek sıkıntısını çözmek üzere.. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, sol bek sorununu PTT 1. Lig'de top koşturan ismi renklerine katarak çözecek..
İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Emre Öztürk ve son olarak Gökhan Süzenİbrahim Üzülmez'densonra sol bekteki soruna bir türlü çözüm bulamayan Beşiktaş gözünü PTT 1. Lig'de top koşturanMehmet Uslu'ya dikti..
AYBABA TAKİP EDİYORBeşiktaş teknik direktör Samet Aybaba Mehmet Uslu'nun maçlarını canlı takip ediyor. Kartalspor formasıyla bu sezon 30 maçta 10 gol atan 3 de asist yapan, liglerdeki birçok santroforu geride bırakan 1988 doğumlu futbolcu Aybaba'nın beğenisini kazandı.

SÖZLEŞMESİ HAZİRANDA BİTİYORFutbolcu fabrikası Sakaryaspor altyapısından çıkanve Hacettepe formasıyla kısa bir süre Süper Lig'de de forma giyen Mehmet Uslu'nun sözleşmesi Haziran 2013'te sona erecek.

FRİKİKTEN AFFETMİYORİzleme komitesinin olumlu rapor verdiği oyuncu ile ilgilenen siyah-beyazlı kulüp resmi hamleyi yapmak için sezon sonunu bekliyor. 25 yaşındaki futbolcu ile Fenerbahçe'nin yanı sıra bazı Süper Lig kulüplerinin de adı geçiyor. Sol bekte oynamasına rağmen sık sık hücuma çıkan ve özellikle frikikten attığı gollere adından söz ettiren Mehmet Uslu seneye Beşiktaş için ter dökebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder